donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 9 de maig del 2018

II Jornades de ciclisme femení a Balàfia. Apunteu-vos !! #esportfemenilleida


El proper 25, 26 i 27 de maig, per segon any consecutiu organitzem les II Jornades de Ciclisme Femení a Balàfia, Lleida Aprofitant l'infraestructura del centre cívic on passen els millors esdeveniments del barri, C. Terrassa 1, cantonada Penedés, 25005 Lleida
Les dones ciclistes van valorar molt  positivament la celebració de la primera jornada i això ens va animar a repetir.  "És un pas o una pedalada més" cap al progrés de l'esport femení. 
Creiem que les dones és mereixem més. La societat s' adona que hi ha noies i dones ciclistes que volen córrer curses i que volen ser  ciclistes professionals. 
Ramona Gabriel  
Guanyadora Titan Desert 
Aquesta jornada  esta dirigida a dones ciclistes que vulguin millorar els seus coneixements generals i destreses en la bici, hàbits alimentaris, preparació física, conciliació amb la vida familiar...
Ruth Moll Marqués amb dones ciclistes 
En aquesta jornada de ciclisme us esperen moltes sorpreses: obsequis, sortejos...
Aquí us deixem el programa, la informació de la jornada i si voleu l'enllaç d'nscripció.

Per a qualsevol responsabilitat derivada de l'assistència a esdeveniments a l'exterior, serà cada una de les persones assistents les responsables dels seus actes, participant voluntàriament i sota la seva pròpia responsabilitat, assumint personalment l'inherent risc que suposa el esforç físic requerit durant la participació.