donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 26 d’abril del 2018

Dia Internacional de les Noies a les TIC."Girls in ICT Day".

La iniciativa de TU's Girls in ICT Day és un esforç global per animar a les nenes i dones joves a considerar estudis i carreres en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Es porta a terme cada any el quart dijous d'abril i des de 2011, més de 240.000 nenes i joves les dones han participat en 7.200 noies en celebracions del Dia de les TIC a més de 160 països de tot el món. Aquest any, estem celebrant el 26 d'abril de 2018.
Amb el nombre d'escoles que opten per estudiar disciplines relacionades amb la tecnologia en declivi a la majoria de països del món, la UIT es compromet a defensar el paper catalític que pot tenir una carrera tecnològica en la creació d'oportunitats emocionants i de gran abast per a dones i nenes.
Uneix-te a l'esforç global per animar a les nenes i les dones joves a considerar les carreres en el creixent camp de les TIC. Més de 300.000 noies i dones joves han participat en més de 9.000 celebracions en 166 països de tot el món. Les Nenes Internacionals del Dia de les TIC se celebraran aquest any el 26 d'abril de 2018.