donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 9 de desembre del 2017

A BALÀFIA SOM DONES DE PAU I DEFENSORES DELS DRETS HUMANS

Farà 69 anys que es va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans, nosaltres ho commemorem amb el dinar de germanor pels DRETS HUMANS I LA PAU. Aquest declaració ha resultat clau en l’avenç real dels drets de les persones, avui la seva universalitat és irrenunciable i encara resulta una meta a assolir a gran part del mon.
Les dones de Balàfia, respecte de l’aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, recordem i commemorem el paper clau que va tenir Eleanor Roosevelt per que aquesta declaració de drets i que fos veritablement universaldrets per a dones i homes, ella va fer un gran pas per a la història. Eleanor Roosevelt va exigir que es reemplacés la frase “tots els homes” per “tots els éssers humans” a la Declaració Universal dels Drets Humans . Ella va participar en la redacció de la Declaració Universal de Drets Humans de 1948, com a líder del Comitè de Drets Humans, ja que a partir de 1945 va dedicar el seu activisme polític a ser delegada dels Estats Units a les Nacions Unides.