donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 9 de juliol del 2017

TABU.cat

TABU.cat és un recurs per treballar en equip als instituts o als espais joves, sobre aspectes com el sexpreading, els “piropos”, els límits i el consentiment a l’hora de lligar o les estratègies de cosificació del cos de les noies.
En nom de l’Institut Català de les Dones i la Direcció General de Joventut, ens plau convidar-vos a la presentació de TABU.cat, una eina pedagògica interactiva per prevenir les violències sexuals amb joves.

TABÚ: Allò del què està prohibit parlar...

Però tothom coneix i sap què passa: als vestidors, als passadissos, dins de l’aula, fora de l’aula, als espais joves, a les discoteques, a través del mòbil... La violència sexual és quelcom quotidià a la nostra societat però costa parlar-ne, anomenar-la, assenyalar-la i visibilitzar-la, perquè és tabúPer això TABÚ. Tu tries què t’hi jugues és una eina per posar nom a allò que existeix, per deixar d’amagar i fer front a violències que, per quotidianes, s’han naturalitzat. Aquest recurs pedagògic abordarà la prevenció de les violències sexuals, com el sexpreading, i altres experiències subtils i poc reconegudes  com els “piropos”, les llistes per puntuar “la guapa  de la classe” o la forma en què es lliga...  És un joc per  parlar-ne  i construir nous imaginaris socials de referència, que permetin a noies i nois sentir-se més lliures en la seva manera de ser i en la seva manera d’estimar i relacionar-se.
http://dones.gencat.cat/ca/ambits/exposicions/expo_Tabu/