donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 7 de juny del 2017

Què són les ASSEMBLEES TERRITORIALS DE DONES DE CATALUNYA?. A LLEIDA ATDL

Són organismes de representació de les dones de tot el territori  Català al CONSELL NACIONAL DE DONES DE CATALUNYA. Hi poden participar federacions, consells, coordinadores, plataformes i xarxes, formades totes per entitats de dones i entitats i grups de dones que componen el moviment associatiu femení de cadascun dels àmbits territorials de Catalunya. El seu objectiu és fer més participativa i plural la representació de la diversitat del moviment associatiu de dones de Catalunya i, alhora, afavorir la descentralització territorial. Les ATD incentiven el treball en xarxa de les diferents iniciatives sorgides en l' àmbit territorial; participen als debats, campanyes i consultes del Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC) i canalitzen les propostes, demandes i necessitats femenines del territori cap a la Comissió Permanent. D'aquestes n' hi ha una representant a Girona, Lleida, Tarragona, Terres de l' Ebre, Catalunya Central i a l' Alt Pirineu i Aran. En aquest moment la representació de l' Assemblea Territorial de Dones de Lleida al CNDC és,  per votació democràtica celebrada el 3 de novembre de 2009 DonaBalàfia Associació, representada per la Presidenta na Jos Farreny.
En nom de la representant de l’Assemblea Territorial de Dones de Lleida, Jos Farreny, us convoquem a la reunió de la sessió ordinària de l’any 2017, que tindrà lloc el dia 7 de juny de 2017 a les 16.30 h. a la sala d’actes de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, c/ Lluís Companys, 1 amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta anterior. S’adjunta
  2. Explicació de les actuacions realitzades al llarg d’aquest període per la representant de l’ATDL
  3. Eleccions a representant a l’Assemblea Territorial de Dones de Lleida.
  4. Explicació de la convocatòria de subvencions per a les entitats de dones
  5. Explicació del pla estratègic de l’Institut Català de les Dones
  6. Precs i preguntes
Esperem la vostra assistència!
a Manresa al Consell Nacional de Dones
 
amb la Presidenta Gatell, la vicepresidenta CNDC, la representan de Girona i la 
representan de la Federació de famílies de Catalunya