donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 7 de maig del 2017

13 de maig de 2017 Trofeu per homenatjar el CE Episcopal en el seu 25 aniversari. Balàfia Vòlei amb el patrocini de Rodi Motor Servicis

El Balàfia Vòlei Lleida, amb el patrocini de Rodi Motor Services, organitza un trofeu per homenatjar el CE Episcopal, ja que aquest any es compleixen 25 anys de la seva creació. 

Per a l'ocasió s'ha creat una il·lustració que serà, alhora, la imatge del cartell, l'autora del qual és l'artista lleidatana i jugadora del nostre club Balàfia Vòlei Femení, Raquel Zazurca
Des del club creiem convenient retre aquest homenatge a aquest club que va aconseguir fer història en el voleibol masculí. Un homenatge merescut que no s'havia fet mai fins ara i, a més, el Balàfia Vòlei continua essent hereu d'aquest club.
Es retrà homenatge al CE Episcopal, amb la presència del Sr. Simón Figueras, i altres membres del CE Episcopal, i de molts jugadors de totes les èpoques per jugar una sèrie de partits amistosos.
Us hi esperem! 
No falteu, a partir de les 
17.30 h començarà l'espectacle.