donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 2 d’abril del 2017

#Objectiu10000: acumula passos, suma salut i aconsegueix premis (DMAF)

 #Objectiu10000: 
acumula passos, suma salut i aconsegueix premis 
(Dia Mundial de l' Activitat Física)
El dia 6 d’abril es celebra a Catalunya el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), amb el lema “Gent activa-Gent feliç”. Des del Grup de Treball Desenvolupament d’Organitzacions i Territori Saludable de la Universitat de Lleida (DOTS-UdL), volem col·laborar en la difusió del missatge i facilitar que les persones incorporin en la seva vida diària l’Activitat Física.
Per aquest motiu avui llancem la campanya #Objectiu10000, que es realitzarà entre l’1 i el 6 d’abril i que té per objectiu familiaritzar-nos amb el número de 10.000 passos que són els mínims que recomana l’OMS per aconseguir els beneficis de tenir una vida activa.
Només cal disposar d’un medidor de passos
 (APP gratuïta com Fit o Runtastic Me, un podòmetre, un smartwatch, polsera, MiFit, ... o qualsevol altre), registrar-se al repte, acumular 10.000 passos en un dia, inscriure’s al sorteig i si es vol compartir-ho a les xarxes socials i així augmentar la possibilitat de guanyar premis.