donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 3 d’abril del 2017

Lleida Camina:Passeu pel Centre Cívic de Balàfia a recollir la vostra informació


Lleida Camina torna  a caminar
Peu de foto: Presentació del calendari de caminades 2017 de la coordinadora Lleida Camina  (fot. J.R. González. Amics de la Seu Vella)
La Presentació al baluard de la Reina del Turó de la Seu Vella del calendari de caminades 2017 organitzades per la coordinadora Lleida Camina, la qual aglutina una vintena d'entitats de la ciutat de Lleida i  que han programat 21 caminades al llarg de l'any, va donar el tret de sortida d'aquesta ja novena edició. La iniciativa té el suport de l’Ajuntament de Lleida, de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Consell Esportiu del Segrià, així com del Consorci del Turó de la Seu Vella. Sota l’eslògan:
                   “Camina, fes salut, fes amigues i amics, fes cultura, fes país...mou-te!!!”
Tothom té una cita a partir els diumenges al matí amb els seus peus i els nostres camins..
La propera caminada del mes d'abril és la del dia 30, "CAMINADA DE LA CURSA DE BALÀFIA-AREMI" l’organitza DonaBalàfia dins de la Cursa de Balàfia-Aremi i es fa un recorregut de 10 km. La cita és a les 11,00 al CENTRE CÍVIC DE BALÀFIA.
Al maig, el 7 i el dia 21, la Federació Catalana del Voluntariat Social i l' Ateneu Popular de Ponent, fan la Caminada del Voluntariat en Marxa  i  Caminant pels Barris de Lleida,  que volen a més a més de practicar tots els valors del caminar, divulgar l'associacionisme i la participació en la nostra societat.

A la presentació, en el marc incomparable del Turó de la Seu Vella van  assistir un grapat d' integrants de la Coordinadora Lleida Camina, Dona Balàfia, Associació de Veïns de Balàfia, Associació Amics de la Seu Vella de Lleida,  Ateneu Popular de Ponent, Associació Diabètics de Catalunya, delegació de Lleida.