donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 21 de setembre del 2016

DIA INTERNACIONAL CONTRA L'EXPLOTACIÓ SEXUAL I EL TRÀFIC DE DONES, NENS I NENES

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/opinio/justicia-les-victimes-lexplotacio-5399943
El 23 de setembre és commemora el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones i Nenes i Nens.
Aquest dia té com a finalitat conscienciar als governs i a la societat civil sobre les causes i conseqüències d'aquest crim endèmic que afecta totes les regions del món i dur a terme accions que permetin posar-hi fi.
La Conferència Mundial de la Coalició contra el Tràfic, en coordinació amb la Conferència de Dones que va tenir lloc a Dhaka (Bangladesh) el gener de l999, va triar aquesta data en reconeixement a la primera norma legal, una llei argentina que està considerada com el primer intent legislatiu per eradicar la prostitució de dones, nenes i nens: protegeix les víctimes d'explotació sexual, combat el problema del tràfic de persones i penalitza els responsables.

Benvolgudes,
Des del Programa Agendes de Drets Sexuals i Reproductius, les entitats Creación Positiva, CooperAcció i l ‘APFCIB tenim el plaer de convidar-vos a l’acte de cloenda on es presentaran els resultats del projecte i, a la vegada, es farà la presentació pública del producte de recerca que s’ha generat: La investigació “EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUAL: UN DRET, UNA PRIORITAT”.
Aquest acte és obert a qualsevol persona interessada i es realitzarà el dimarts 27 de setembre en el marc de celebració del Dia Mundial per la Despenalització de l’Avortament.
Us agrairem que ens confirmeu l’assistència.
 Montse Pineda Lorenzo
Coordinadora Incidència Política
Creación Positiva
Carme, 16 Pral - 1
08001 Barcelona
 93 431 45 48
www.creacionpositiva.org