donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 21 de març del 2012

Ens preparem per SANT JORDI i SANT JOAN". Primavera 2012


Fem scrap

La Mònica Vives  ens està preparat una "fusió" per a celebrar el primer taller d' SCRAP a la nostra associació, si no la coneixeu no deixeu de visitar-la i veureu quines coses més xules que fa, visiteu el seu blog !!. Si voleu saber més coses passeu per AQUÍ.

Fa un mes i mig (més o menys) que vam descobrir el scrap i va ser a través de la Mònica i el seu treball  "dolç", "melat", de Somni, i ens encanta!, a la xarxes socials hi ha molts tutorials per anar aprenent  però no hi ha color si l'aprenentatge pot ser en viu i en directe i sobretot molt bon rotllo, per qualsevol dubte, sempre hi ha algú disposat a ajudar. Si encara no ho coneixeu, PROPERAMENT DONABALÀFIA ORGANITZARÀ UN TALLER D'APRENENTATGE. US ESPEREM !!!

Vocabulari

Embost resist: consisteix a fer el nostre emboss bàsic (segell + tinta + pols) i després pintar per sobre amb tintes. En el cas que es vulgui pintar amb acríliques cal passar ràpidament una tovalloleta per sobre del segell perquè no s'assequi.